офiцiйний дилер Renault в Українi
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись   ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 
Структура Армы или кто чем занимается)

Нова тема   Відповісти    arma-motors.kiev.ua -> Арма Люди
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 19, 2008 1:18 pm    Тема повідомлення: Структура Армы или кто чем занимается) Відповісти цитуючи

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Анатолий ARMA

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 20, 2008 3:23 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Добрый день!
Буду рад ответить на все интересуемые вопросы владельцев Renault, Dacia и конечно потенциальных владельцев данных марок автомобилей!

С Уважением Анатолий!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
1MAX1

ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 20, 2008 8:08 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Але ж це не всі люди. У Вас же безліч менеджерів по продажам. Чому їх немає в схемі?
Gina

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 23, 2008 12:05 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1MAX1 написав:
Але ж це не всі люди. У Вас же безліч менеджерів по продажам. Чому їх немає в схемі?

На Арме работает великое множество отличных людей... Всех и не укажешь сразу.
Про отдел продаж совершенно верное замечание. Наших специалистов нужно знать в лицо:):

Виктор Ковтюх - руководитель отдела индивидуальных продаж

Самые очаровательные специалисты:
Леся Нитченко - кредитный консультант
Валерия Смирнова - специалист отдела продаж
Алёна Жук - специалист отдела продаж

Специалисты отдела продаж:
Александр Мустафа
Руслан Мустипан
Алексей Литвин
Алексей Игнаточкин
Виталий Кащук
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Sergiy

ПовідомленняНаписане: субота липня 12, 2008 9:11 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Анатолий ARMA написав:
Добрый день!
Буду рад ответить на все интересуемые вопросы владельцев Renault, Dacia и конечно потенциальных владельцев данных марок автомобилей!

С Уважением Анатолий!

Доброго дня Анатолій
Реально ми з Вами знайомі з рено клубу, та і я Вас турбував по купівлі Рено мегана, но так вийшло що я взяв його в нас у Львові, але хотілосяб отримати наступну інформацію?
якщо можна?
приблизна Вартість першого ТО?
Чи вартує робити нулеве ТО??
Чи не планує Ваша компанія відкритя свого салону у Львові???
тому що в нас не відчувається ту хорошого сервісу, і жвавої конкуренції, а от через не якісне сервіс обслуговування багато хто і не купляє Рено!!!
З нас Трох хто одночасно взяв Рено мегани,Ю ми всі добре знайомі, все кричать і ричать куда їхати робити перше ТО і обслуговуваат своє дітище???
А от про ваш Сервіс лиш позитивні відгуки негативного я не сзайшов на сайті рено клубу я не знайшов у ваш город!! молодці!!!!!
Чи буде якась підтримака з вашої сторони рено клубу під час святкування 5 річниці???
Оскільки знаю більшить салонів підтримують існування клубів тих марок автомобілів які продають..
з нашого тільки негатив!!!! Sad
Анатолий ARMA

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 09, 2009 11:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Sergiy написав:
негатив!!!! Sad

Доброго дня!
Як Ваші справи, як авто???
Догори
Sergiy

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 10, 2009 7:59 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Анатолий ARMA написав:
Sergiy написав:
негатив!!!! Sad

Доброго дня!
Як Ваші справи, як авто???

Доброго дня!
дякую, та нібито нічого, обіжатисі ні на що не має, ось 10 місяців машинці пробігла вже 36 тис км., правда якби обезшумочку зробити було б супер.
а доречі щось Ваш форум дуже схожий на форму мисливців Very Happy
Rebel

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 22, 2010 12:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Неужели так некогда написать о новостях в структуре компании? Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Yahoo! Messenger
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 22, 2010 1:07 pm    Тема повідомлення: Изменения в структуре Армы Відповісти цитуючи

Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    arma-motors.kiev.ua -> Арма Люди Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі