офiцiйний дилер Renault в Українi
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись   ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 
Новая Лагуна!

Нова тема   Відповісти    arma-motors.kiev.ua -> Laguna
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Gina

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 02, 2008 11:24 am    Тема повідомлення: Новая Лагуна! Відповісти цитуючи

Кому интересно почитать детальную информацию о новой Лагуне, читаем на сайте Армы или же загружаем PDF презентацию по ссылке
http://www.arma-motors.kiev.ua/pages/ua/Modelnii_ryad/New_Laguna_III/New_Laguna_III/index.html и рекламный ролик Лагуна (очень красивый))) http://rapidshare.com/files/119499105/LAGUNA_B_91_PRODUIT.mpg.html
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Sashok

ПовідомленняНаписане: субота березня 21, 2009 7:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Подскажите, какой клиренс у Л3? На сайте одного из оф. дилеров пишут что 120 мм, но столько же и у евроверсии. Ведь подвеска адаптирована для стран СНГ, клиренс побольше должен быть. Да и "на глаз" я вижу что не 120, и к тому-же тогда я днищем цеплял-бы бордюры. На сайтах русских диллеров пишут что 170 мм.
Так сколько-же? Кому верить?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ignatos

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 24, 2009 4:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Sashok написав:
Подскажите, какой клиренс у Л3? На сайте одного из оф. дилеров пишут что 120 мм, но столько же и у евроверсии. Ведь подвеска адаптирована для стран СНГ, клиренс побольше должен быть. Да и "на глаз" я вижу что не 120, и к тому-же тогда я днищем цеплял-бы бордюры. На сайтах русских диллеров пишут что 170 мм.
Так сколько-же? Кому верить?

Правильно Вы заметили. Глаза не дадут себя обмануть. В Лагуне не 120 мм, а 170 мм (как пишут на русских сайтах). Откуда же эти 120?? Так обозначают минимальный дорожный просвет при полной загрузке автомобиля; если в машине сидят 4 пассажира, водитель, плюс загружен полностью багажник. Короче ниже 12 сантиметром лагуна не сядет. А нормальный (рабочий) клиренс 170 мм. Плюс, что ещё приятно - у Лагуны конструктивно хорошо продуман угол въезда. Т.е. передним бампером тоже в бровку не упереться!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    arma-motors.kiev.ua -> Laguna Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі